NIEUWS

(los en op band)
INFO
Onze grootste afzet is hierbij de houtverwerkende industrie, daarbij kunt U denken aan Timmerfabrieken, Bouwbedrijven, Aannemers, Klussenbedrijven, Schildersbedrijven en dergelijke.
In ons uitgebreide leveringsprogramma hebben wij ook hechtmachines voor de Meubelindustrie, Lijstenmakerij, Emballage- Productie en ga zo maar door.
Tevens leveren wij de spijkers, nieten en schroeven voor diverse merken, zelfs die merken die wij zelf niet in het programma hebben.
informatie aanvragen en contact…
lees verder…
Uiteraard leveren wij ook de bijbehorende producten, zoals:
Compressoren
Luchtslangen

Perslucht Leidingen

(DoeHetZelf en Gemonteerd)
Pneumatische koppelingen
en diverse andere
Luchtgereedschappen
Onderhoud
Reparatie en Service afdeling
(ook onderweg met onze service-wagen)
Voor allerlei voorkomende storingen, met als voordeel dat wij Uw machines snel weer operationeel hebben (geen lange wachttijden door zendingen aan fabrieken en leveranciers), mede dankzij onze ruime voorraad vervangende onderdelen.
Afhankelijk van Uw werkgebied komen wij ook bij U aan huis om de storing ter plaatse te verhelpen met behulp van onze service-wagens.
Naast deze producten en diensten onderscheidt
GT-Hechttechniek BV
zich door de jarenlange
kennis en ervaring
in deze markt, bij elkaar al gauw zo’n
90 jaar!
Deze kennis vindt U terug in onze adviezen en ondersteuning van de te gebruiken materialen en/of machines.
Automatisering
Ook op het gebied van Geautomatiseerde Productie bezitten wij de kennis bij uitstek, hiervoor hebben wij de afdeling “GT-Industrieel BV” waarover wij binnenkort meer uitleggen in onze website-afdeling “industrieel”.
Het onderscheidt wordt gemaakt door eigen ontwerp, tekening en uitvoering (in nauwe samenwerking met vele leveranciers van automatisering en machinefabrieken).
Ook kunnen wij Uw huidige situatie en machinepark toepassen in een geautomatiseerd productie-proces. Neemt U gerust eens contact met ons op voor een inventarisering van Uw specifieke wensen en mogelijkheden.
Voor direct contact mail naar: Jan Grouve
Mochten wij Uw interesse hebben gewekt, neem dan contact op met ons verkoopteam te Ermelo, een persoonlijke kennismaking is het vervolg. Wij laten U graag zien waartoe wij in staat zijn.
GT-HECHTTECHNIEK BV
wij hechten waarde aan Uw productie!
Adres:
Route:

Tolweg 13-G
3851SL ERMELO
T +31 (0) 341-55 69 72
F +31 (0) 341-55 69 00
E [email protected]

©2002-2004 GT-Hechttechniek BV
GT-Hechttechniek BV – Tolweg 13/G – 3851SL – ERMELO – Tel.: 0341 – 55 69 72 – Fax: 0341 – 55 69 00
laatste update: 09/01/2004